Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling

 

Ansiktsbehandling

Löwengrip Care & Color är ett svensktillverkat skönhetsmärke utvecklat av Isabella Löwengrip. Produkterna balanserar en känslig hy och hårbotten samt är anpassat efter det kalla, torra och växlande nordiska klimatets krav.

Vad är Löwengrip Care & Color?
– Svensktillverkade: Garanterar hög kvalitet, insyn i produktionen samt pålitlighet. Möjliggör minsta påverkan på miljön tack vare effektiv och resurssnål produktion samt korta transportvägar till återförsäljare.
– Skonsamma: Noga utvalda ingredienser och milda dofter som är anpassade för personer med känslig hy och hårbottnen.
– Effektiva: Produkter som ger tydliga resultat med långvarig verkan. Håller vad de lovar.
– Livsstilsanpassat: Passar alla åldrar.
– Snygg design: Stilrena förpackningar som tydligt förmedlar vad produkten skall åstadkomma. Väldigt snygga i badrumshyllan.

Ansiktsbehandlingar:
Relaxe – 40min
Passar dig som vill ha lite mer avkoppling i din behandling.
Mild ansiktsrengöring, peeling, mask, ansiktsmassage, ögonserum och avslutar med kräm efter hudtyp.

Classic – 50 min
Djuprengörande behandling.
Mild ansiktsrengöring, peeling, vapozon, portömning, mask, ögonserum och avslutar med kräm efter hudtyp.

Classic Plus – 60 min
Djuprengörande behandling med extra avkoppling.
Mild ansiktsrengöring, peeling, vapozon, portömning, mask, ansiktsmassage, ögonserum och avslutar med kräm efter hudtyp.

Lyx – 75min  
Djuprengörande behandling & bli extra fin.
Mild ansiktsrengöring, plock av bryn, färgning av fransar & bryn, peeling, vapozon, portömning, mask, Ansikts- och decoltagemassage, ögonserum och avslutar med kräm efter hudtyp.

Ansiktsmassage – 25min
Mild ansiktsrengöring, avslappnande ansikts- och decoltage­massage. Avslutar med kräm efter hudtyp.

Ansiktsbehandling deep – 60 min
Djuprengörande behandling som ökar hudens fukthalt och reducera pigmenteringar, vilket resulterar i en jämnare hudton och fantastisk lyster samt finare hudstruktur.

BHA-ansiktsrengöring, AHA & BHA -peeling, vapozon(ånga), portömning, mask, ansiktsmassage, ögonserum och avslutar med ansiktskräm med AHA & BHA syror.

Mer information om nyaste tillskottet 
Advanced Skin Care:

Advanced Skin Care är en ansiktsserie speciellt framtagen för dig som vill ha en effektiv hudvård med djupgående resultat. Advanced Skin Care skapar en slätare, spänstigare och mer elastisk hud. Med aktiva ingredienser som retinol, hyaluronsyra, AHA- och BHA-syra ökar cellförnyelsen samt kollagen- och elastinproduktionen i huden. Resultatet blir en jämnare hudton, förbättrad hudstruktur och mindre synliga fina linjer, porer och pigmentförändringar.

Exfolieringen innehåller AHA- och BHA-syror som löser upp bindningen mellan de döda hudcellerna vilket leder till att huden exfolieras automatiskt och effektivt från ansiktet. Resultatet bli en fantastisk lyser och en ökad cellförnyelse. Syrorna har även som uppgift att öka hudens fukthalt och reducera pigmenteringar, vilket resulterar i en jämnare hudton och finare hudstruktur.

Produktens AHA- och BHA-syra hjälper till att öppna upp transportvägen ner till djupet av huden där den effektiva retinolen (A-vitaminet) slussas in för att på bästa sätt öka cellförnyelsen samt kollagen- och elastinproduktionen. Detta resulterar i minskad porstorlek och en reducering av pigmentförändringar samt en antiinflammatoriskt effekt för dig med hudproblem som acne.
A-vitamin är den mest studerade vitaminen inom hudvård. Kemister och forskare beskriver ingrediensen som en av de mest effektiva ingredienserna för att skapa märkbar skillnad på huden. 


Prislista hittar du här.